Ajankohtaista

Täältä löydät Työplussan uusimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat.
Tutustu myös palveluitamme koskeviin artikkeleihin.

Takaisin

20. helmikuuta 2024

Töihin Työplussaan?

Haemme nyt työterveyshoitajaa määräaikaiseen vuoden kestävään työsuhteeseen Kannuksen sekä Toholammin toimipisteisiin, työtä tarjotaan kokopäiväisenä, mutta myös osa-aikatyön tekeminen on mahdollista.

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana. Meillä saat työterveyshoitajana tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen.

Nyt haettavana olevassa tehtävässä työskentely tapahtuu sekä Kannuksen että Toholammin toimipisteissämme. Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta; työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi. Työtehtäviin kuuluu sairasvastaanoton pitäminen sekä asiakasyritysten ja heidän henkilöstönsä hoitaminen.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten suunnitelmallisesta, muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on asiakaslähtöisessä työssä hyötyä.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työterveyshuollon työtehtäviä
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
  • Mukavan työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
  • Kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön kannustavan tuen

KIINNOSTUITKO?

Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Peltola puh. 040 804 5304 / [email protected] 

Lähetäthän hakemuksesi meille 15.3.2024 klo 16 mennessä osoitteeseen [email protected]. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

työterveyshoitajaa kannus ja toholampi
© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media