Ajankohtaista

Täältä löydät Työplussan uusimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat.
Tutustu myös palveluitamme koskeviin artikkeleihin.

Takaisin

3. kesäkuuta 2024

Etsimme uutta toimitusjohtajaa nykyisen siirtyessä uusien haasteiden pariin

Toimitusjohtajana vastaat Työplus Oy:n toiminnasta, asiakkuuksista ja taloudesta. Johdat, motivoit ja sitoutat henkilöstöä ja pidät työtyytyväisyyden korkealla huomioiden eri ammattiryhmät.

Etsimämme toimitusjohtaja on toiminut vastuullisissa johtotehtävissä ja ollut mukana kehittämässä asiantuntijapalveluorganisaatiota. Olet ihmisten johtamisen kokenut ammattilainen, jolle strategiatyöskentely ja sen jalkauttaminen käytäntöön on tuttua. Toimiala on muutoksen keskellä, joten sinulla on hyvä olla ymmärrystä markkinaehtoisen ja julkisomisteisen toimintamallin kehittämisestä. Tunnistat uusia mahdollisuuksia ja haet niihin päättäväisesti ratkaisuja yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vahvaa liiketoimintaosaamista, kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä valmius asioida molemmilla kotimaisilla kielillä.

Henkilönä olet päämäärätietoinen ja osaat priorisoida tehtäviä tehokkaasti, jotta sovittuihin tavoitteisiin päästään. Kannustat muita ja viestit innostavasti, sillä ymmärrät, että yhdessä tekemällä saadaan aikaan parhaita tuloksia. Johdat rakentavalla ja arvostavalla asenteella.

Toimiala on muutoksen keskellä ja organisaatio hyvässä kehitysvaiheessa. Pääset osaltasi viemään muutosta eteenpäin ja saamaan näkyvää tulosta aikaan. Tukenasi on vahva brändi ja työhönsä tyytyväiset alan osaajat. Olemme erityisen ylpeitä korkeasta eNPS-luvustamme. Tehtävässä tulet kehittämään laaja-alaisesti toimintaa läpi organisaation samalla kasvattaen verkostojasi talon ulkopuolelle. Tavoitteena on saada lisää asiakkuuksia laadukkaiden palveluidemme piiriin.

Jos tämä mahdollisuus kuulosti sinusta lupaavalta, meistä olisi hienoa kuulla nyt vuorostaan sinusta.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi 12.6.2024 mennessä alla olevan linkin kautta:

Hae paikkaa

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Marita Vuorinen, [email protected], 050 486 3848 ja Raimo Kielinen, [email protected], 0400 660 746.

Näetkö perheesi tulevaisuuden alueellamme? Tutustu: https://kokkolaworks.fi

Työplus 2023 Kokkola
© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media