Verkkoajanvaraus

Jos sinulla on flunssan oireita, ota aina ensin yhteys puhelimitse joko varaamalla soittoaika terveydenhoitajalle verkkoajanvarauksessamme tai soittamalla ajanvaraukseemme 06 828 7360.

Älä varaa suoraan aikaa vastaanotolle.

Jos epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19), katso toimintaohjeet täältä.

Olemme keskittäneet hengitystieinfektio-oireisten potilaiden hoidon erillisiin tiloihin turvataksemme muiden asiakkaidemme terveyden.


Jos asiakas- ja työsuhdetietosi löytyvät järjestelmästämme, voit varata aikoja verkkoajanvarauksen kautta. Jos olet uusi asiakas tai et löydä palvelusta sopivaa aikaa, varaa aika puhelimitse asiakaspalvelustamme.

Kaikki vastaanottoajat eivät ole verkkoajanvarauksen kautta varattavissa.

Vakavissa sairaustapauksissa hakeudu suoraan päivystykseen.

Verkkoajanvarauksessamme on mahdollista varata vastaanottoaika tai jättää soittopyyntö sekä lääkärille että hoitajalle. Ajan voi varata verkossa myös terveystarkastukseen omalle työterveyshoitajalle ja lääkärin tai hoitajan ohjaamana työfysioterapeutin tai työterveyspsykologin vastaanotolle.


Kun olet varannut haluamasi ajan, saat tekstiviestillä vahvistuksen varauksesta ja varaustunnuksen.

Varaustunnuksella on mahdollista perua aika verkkoajanvarauspalvelussa viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Ilman varaustunnusta peruminen tulee tehdä joko perumalla aika täällä tai soittamalla ajanvaraukseen.

Liian myöhään perutusta tai perumattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti.

Palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkoajanvarauksessa henkilötunnuksen ja nimen avulla.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste