Avoimia työpaikkoja

Löytyykö sinulta kiinnostusta työterveyshuoltoa kohtaan tai onko sinulla ehkä jo kokemustakin alalta?

Haemme nyt palvelukseemme Kokkolaan

Työterveyspsykologia / psykologia vakituiseen työsuhteeseen

TYÖTERVEYSPSYKOLOGINA OLET MUKANA PELASTAMASSA TYÖURIA

Tehtäväkenttäsi työterveyspsykologina on monipuolinen: siihen kuuluu esimerkiksi keskustelukäyntejä, psykologin tutkimuksien tekemistä, kriisiavun tarjoamista ja työnohjaustyötä sisältävä yksilötyö sekä erilaisia työpaikkaselvityksiä, sovitteluja ja luentoja sisältävä työyhteisötyö. Nämä työn osa-alueet voivat vaihdella oman mielenkiintosi ja mahdollisen erityisosaamisesi mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvin laajan kirjon erilaisia palveluita, joten meillä pääset todella hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi osana moniammatillista tiimiä.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Tehtävässä edellytämme psykologin laillista pätevyyttä. Aikaisempi kokemus työterveyshuollosta ei ole välttämätöntä, mielenkiinto alaa kohtaan riittää. Esimerkiksi aikaisemmasta rekrytointi-, aikuis- tai kuntoutuspuolen työkokemuksesta voi kuitenkin olla työssä menestymisen kannalta etua.

MIKSI TYÖPLUS?

Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki ja hersyvä huumori ovat meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi työterveyspsykologin monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työterveyspsykologimme Linda Hellsten, jätä Lindalle soittopyyntö sähköpostiin linda.hellsten(at)tyoplus.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään su 30.1.2022 osoitteeseen linda.hellsten(at)tyoplus.fi

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste