Avoimia työpaikkoja Työplussassa

Haemme nyt palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen työterveyspsykologia Kokkolan ja maakunnan alueen toimipisteisiimme (Tunkkari ja Kannus) sekä vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen työterveyshoitajaa Tunkkarin ja Toholammin toimipisteisiin.

MIKSI TYÖPLUS? 

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana.

Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta. 

Työterveyspsykologin tehtävät:

Tehtäväkenttäsi työterveyspsykologina on monipuolinen: siihen kuuluu esimerkiksi keskustelukäyntejä, psykologin tutkimuksien tekemistä, kriisiavun tarjoamista ja työnohjaustyötä sisältävä yksilötyö sekä erilaisia työpaikkaselvityksiä, sovitteluja ja luentoja sisältävä työyhteisötyö. Nämä työn osa-alueet voivat vaihdella oman mielenkiintosi ja mahdollisen erityisosaamisesi mukaan.  

Tarjoamme asiakkaillemme laajan kirjon erilaisia palveluita, joten meillä pääset todella hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi osana moniammatillista tiimiä.  

Oikean osaajan tunnusmerkit 

Tehtävässä edellytämme psykologin laillista pätevyyttä. Aikaisempi kokemus työterveyshuollosta ei ole välttämätöntä, mielenkiinto alaa kohtaan riittää. Esimerkiksi aikaisemmasta rekrytointi-, aikuis- tai kuntoutuspuolen työkokemuksesta voi kuitenkin olla työssä menestymisen kannalta etua.   

Hakuohjeet 

Näetkö itsesi työterveyspsykologin monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työterveyspsykologimme Linda Hellsten, jätä Lindalle soittopyyntö sähköpostiin linda.hellsten(at)tyoplus.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään su 19.2.2023 osoitteeseen linda.hellsten(at)tyoplus.fi 


Työterveyshoitajan tehtävät:

Nyt haettavana olevassa tehtävässä työskentely tapahtuu sekä Tunkkarin että Toholammin toimipisteissämme. Meillä saat työterveyshoitajana tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen. Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta; työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten suunnitelmallisesta,
muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on asiakaslähtöisessä työssä
hyötyä.

Arvostamme luovaa, ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.
Kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen. Työntekijänämme olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä.


Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työterveyshuollon työtehtäviä
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
  • Mukavan työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
  • Kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön kannustavan
    tuen

Hakuohjeet

Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana lämminhenkistä organisaatiomme arkea?

Lisätietoja työterveyshoitajan tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Peltola puh. 040 804 5304 / sirpa.peltola(at)tyoplus.fi

Lähetäthän hakemuksesi meille ma 16.1.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen sirpa.peltola(at)tyoplus.fi

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste