Haemme työterveyshoitajaa määräaikaiseen vuoden kestävään työsuhteeseen Kannuksen toimipisteeseen

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta, työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on tehtävässä hyötyä. Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

MIKSI TYÖPLUS?

Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

HAKUOHJEET

Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 5.7-8.7.2022 sekä 8.8.-12.8.2022 yksikönpäällikkö Sirpa Peltola puh. 040 804 5304 / sirpa.peltola@tyoplus.fi  Ajalla 11.7.-5.8.2022 lisätietoja antaa vastaava työterveyshoitaja Christin Witting-Haldin puh. 040 488 2863 / christin.witting-haldin@tyoplus.fi.mailto:sirpa.peltola@tyoplus.fi

mailto:johanna.kronqvist@tyoplus.fi

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään su 14.8.2022  osoitteeseen sirpa.peltola@tyoplus.fi

mailto:johanna.kronqvist@tyoplus.fi

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista. 

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste