Haemme vakituiseen työsuhteeseen Työterveyshoitajaa / Terveydenhoitajaa Kokkolaan

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana. Meillä saat työterveyshoitajana tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen. Kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme, sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen. Työntekijänämme olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä

Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta, työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi. Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten suunnitelmallisesta, muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on asiakaslähtöisessä tehtävässä hyötyä. Arvostamme luovaa, ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun. Tehtävän toimialueena on maatalous, joten sinua auttaa menestymään tehtävässä kiinnostus maatalouteen ja eläimiin.

Tarjoamme

  • Monipuolisen työterveyshuollon sektorin tehtäviä
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
  • Hyvän työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
  • Hyvän perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen
  • Ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön
  • Monipuoliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Johanna Kronqvist p. 040 8068157, johanna.kronqvist@tyoplus.fi 5.7–15.7. lue lisää www.tyoplus.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen johanna.kronqvist@tyoplus.fi viimeistään 14.8.2022 mennessä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste