Haemme vakituiseen työsuhteeseen Työterveyshuollon sihteeriä

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana. Meillä saat asiakaspalvelussa tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen. Kannustamme mielellämme henkilöstöämme oman työn aktiiviseen kehittämiseen.

Hakijalta edellytämme opistotasoista tutkintoa (merkonomi, tradenomi) ja kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle. Toivomme sinulta kykyä työskennellä moniammatillisesti, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä taitoa kohdata asiakkaat parhaalla asiakaspalveluotteella. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta, hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia eri tietojärjestelmien käytössä. Tehtävän sijoituspaikka työn alkaessa on Kokkola.

Tarjoamme

  • Monipuolisen työterveyshuollon sihteerin tehtäviä asiakaspalvelutiimissä
  • Hyvän työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
  • Hyvän perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen
  • Ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön
  • Monipuoliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Johanna Kronqvist p. 040 8068157, johanna.kronqvist@tyoplus.fi 5.7–15.7 välisenä aikana. Lue lisää www.tyoplus.fi

Hae tehtävää tämän linkin kautta  HAE TYÖPAIKKAA >  15.8.2022 mennessä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Otamme kuitenkin huomioon kaikki hakijat hakuajan sisällä.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste