Haluatko työskennellä työterveyshoitajana Työplussassa?

Haemme nyt työterveyshoitajaa määräaikaiseen vuoden kestävään työsuhteeseen Tunkkarin ja Teerijärven toimipisteisiin.

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana. Meillä saat työterveyshoitajana tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen. Kuvassa Työplus Port Towerin työterveyshoitajat Satu ja Mari.

Nyt haettavana olevassa tehtävässä työskentely tapahtuu sekä Tunkkarin että Teerijärven toimipisteissämme. Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta; työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole tehtävän hoitamisessa välttämättömyys.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten suunnitelmallisesta, muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on asiakaslähtöisessä työssä hyötyä.

Arvostamme luovaa, ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

Kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen. Työntekijänämme olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä.

Tarjoamme

– Mielenkiintoisia työterveyshuollon työtehtäviä

– Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

– Mukavan työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön

– Kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön kannustavan tuen

KIINNOSTUITKO?

Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Peltola puh. 040 804 5304 / sirpa.peltola(at)tyoplus.fi 

Lähetäthän hakemuksesi meille ma 3.4.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen sirpa.peltola(at)tyoplus.fi

Paikallisesti työelämän tukena – Lokalt stöd för arbetslivet

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhojokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste