Koronavirustestiin myös Työplussassa

Päivitetty 6.10.2020

Työplus Kokkolan toimipisteessä tehdään koronavirustestejä lääketieteellisen arvion perusteella eli testiin tarvitaan lääkärin tai hoitajan lähete.

Koronavirusnäytteitä otetaan ma-pe klo 8-9.

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa on voimassa laajennettu kasvomaskisuositus. Suosittelemme, että käytät maskia asioidessasi meillä.

Lähetteen testaukseen voi saada, jos on koronavirustautiin sopivia infektio-oireita (esim. kuume, yskä, hengenahdistus, väsymys, lihaskivut, nuha, pahoinvointi, ripuli) tai jos lääkärin arvion perusteella on aihetta epäillä koronavirustartuntaa.

Koronavirustestin hinta on 190 euroa, joka sisältää laboratoriotutkimuksen ja näytteenoton. Tutkimuksen lähete ja jatkotoimenpiteet laskutetaan normaalin hinnastomme mukaisesti. Tutkimus on Kela-korvattavaa toimintaa; Kela-korvauksen jälkeen hinta on 106,80 euroa työterveyshuoltoasiakkaillemme ja 134 euroa yksityisasiakkaillemme.


Asiakasyritystemme Kela-korvauksen edellytyksenä on, että koronavirustestauksesta on tehty kirjallinen sopimus, joka lisätään liitteenä työterveyshuoltosopimukseen. Jos haluatte, että työntekijänne testataan Työplussan toimesta, lähettäkää alla oleva liite allekirjoitettuna toimialuettanne hoitavalle palvelupäälliköllemme:

>> Toimi näin, jos epäilet koronavirustartuntaa

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste