Sihteeriksi Työplussaan?

Haemme nyt palvelukseemme sijaisuuteen Kokkolan toimipisteeseen

Työterveyshuollon sihteeriä

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Edellytämme soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi), aiempaa työkokemusta sihteerin töistä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja Office-osaamista. Työtehtävät edellyttävät myös ulospäin suuntautuneisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista ja aikaansaavaa työotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia paineensietoa vaativassa ja ajoittain kiireisessä työympäristössä.

Eduksi katsomme työterveyshuollon/terveydenhuollon tuntemuksen ja työkokemuksen sekä molempien kotimaisten kielten hyvän hallinnan ja muun kielitaidon.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön. Luottamus, tiimin tuki ja hersyvä huumori ovat meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Kronqvist:
puh. 040 806 8157 / johanna.kronqvist(at)tyoplus.fi

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021.

Jos vaikuttaa siltä, että voisit olla meille sopiva työkaveri, kutsumme sinut haastatteluun viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Haastatteluita voidaan käydä jo ennen hakuajan päättymistä.

Olemme sinuun yhteydessä tulitpa valituksi tai et. Joka tapauksessa kiitämme mielenkiinnostasi Työplussaa kohtaan ja arvostamme meille antamaasi aikaa!

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista. 

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste