Sihteeriksi Työplussaan?

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuun 2024 loppuun saakka työterveyshuollon sihteeriä Tunkkarin toimipisteeseemme.

Tehtävä koostuu puhelin- ja asiakaspalvelutyöstä sekä arkistoinnista. Tehtävä on osa-aikainen (50 %), ja siihen sisältyy työskentelyä myös ilta-aikaan.

Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja Office-osaamista. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle. Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta sekä hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja. Toivomme sinulta myös taitoa kohdata asiakkaat parhaalla asiakaspalveluotteella.

MIKSI TYÖPLUS?

Tarjoamme sinulle mukavan työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat ja työyhteisön kannustavan tuen.

Työntekijänämme olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä.

HAKUOHJEET

Lisätietoja tehtävästä antavat maakunnan alueen yksikönpäällikkö Sirpa Peltola puh. 040 804 5304 ja vastaava työterveyshuollon sihteeri Anne Ketoja puh. 040 488 2864.

Lähetä hakemuksesi viimeistään ti 2.5.2023 klo 16 osoitteeseen sirpa.peltola@tyoplus.fi  

Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka voidaan myös täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Paikallisesti työelämän tukena – Lokalt stöd för arbetslivet

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista. 

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste