Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna och aktuella ärenden från Työplus. Du kan också bekanta dig med artiklar gällande våra tjänster.

Tillbaka

4 januari, 2024

Elektronisk ansökan om ersättning för företagshälsovård

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att ansöka om ersättning för kostnaderna för företagshälsovård genom att överföra elektroniska förhandsuppgifter till FPA i stället för den traditionella pappersblanketten.

Logga in på tjänsten för ersättning av företagshälsovård med Suomi.fi-identifikation. Du kan identifiera dig i tjänsten med dina nätbankskoder, mobil-ID eller certifikatkort.

Förhandsuppgifterna till företagshälsovårdens ersättningsansökan skickas in i enlighet med de uppgifter om räkenskapsperioden som finns i vårt system. Om det sker ändringar som gäller räkenskapsperiodens längd ska om detta meddelas så snabbt som möjligt till vår fakturering på adressen [email protected]

Om ert företag har intresse att elektroniskt ansöka om ersättning för kostnaderna för företags-hälsovård i FPA:s e-tjänst ber vi er meddela om detta per e-post till adressen [email protected]

Vänligen ange i meddelandet företagets namn och FO-nummer samt kontaktpersonens uppgifter.

Työterveyshuollon korvausten hakeminen sähköisesti
© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media