Tidsbokning på nätet

Om du har förkylningssympton, ta alltid först kontakt per telefon genom att reservera telefontid till hälsovårdare eller ring till tidsbeställningen på tfn 06 828 7361.

Reservera ej tid till mottagningen om du är förkyld.

Om du misstänker att du har blivit smittad av coronavirus (COVID-19), se instruktioner här.

Vården av patienter med symtom på infektion i luftvägarna har koncentrerats till separata utrymmen för att trygga våra andra kunders hälsa.


Om dina klient- och anställningsuppgifter finns sedan tidigare i våra system, kan du boka tid via tidsbokningen på nätet. Om du är ny klient eller inte hittar någon lämplig tid via tidsbokningen på nätet, kan du beställa genom att ringa till kundbetjäningen.

Alla mottagningstider kan inte bokas via tidsbokning på nätet.

Vid allvarliga sjukdomsfall ska du gå direkt till jouren.

Via vår tidsbokning på nätet är det möjligt att boka mottagningstid eller lämna ringbud till både läkare och vårdare. Det går också bra att boka tid på nätet till en hälsoundersökning hos den egna företagshälsovårdaren och genom hänvisning av läkare eller vårdare till företagsfysioterapeutens eller företagspsykologens mottagning.


När du har bokat den tid du vill ha, får du ett textmeddelande som innehåller bokningsbekräftelse och bokningskod.

Med hjälp av bokningskoden är det möjligt att annullera tiden senast 24 h före mottagningstiden via denna tjänst. Utan bokningskod ska annullering göras antingen genom att annullera tiden här eller genom att ringa till tidsbeställningen.

För mottagningstider som annullerats för sent eller som inte annullerats alls, debiteras den bokade tjänstens fulla pris.

Identifiering i denna tjänst sker med hjälp av personbeteckning och namn.

© Työplus Yhtiöt Oy

Tillgänglighetsutlåtande

Dataskyddsbeskrivning