Terveydenhoitajaksi Kokkolan sairaanhoitotiimiin?

Haemme nyt palvelukseemme terveydenhoitajaa sijaisuuteen sairaanhoitotiimiin Kokkolan toimipisteeseen 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta, työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi.

Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta. Eduksi katsomme kokemuksen laboratorionäytteenotosta, sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja kliinisfysiologisten tutkimusten toteuttamisesta. Työ on itsenäistä vastaanottotyötä sekä lääkäreiden avustamista mm. toimenpiteissä.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu tyytyväisistä, motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Kronqvist,
puh. 040 806 8157 / johanna.kronqvist@tyoplus.fi

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään ti 8.12.2020 klo 16 osoitteeseen johanna.kronqvist@tyoplus.fi

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista. 

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste