Työterveyshoitajaksi tai terveydenhoitajaksi meille?

Löytyykö sinulta kiinnostusta työterveyshuoltoa kohtaan tai onko sinulla ehkä jo kokemustakin alalta?

Haemme nyt palvelukseemme Pietarsaaren toimipisteeseen

• Työterveyshoitajaa / terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen (kokoaikatyö)
• Sairaanhoitotiimin terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen
(kokoaika-/osa-aikatyö)

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Tehtävissä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta ja molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Työterveyshoitajan/terveydenhoitajan tehtävässä eduksi katsomme työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta.

Sairaanhoitotiimin terveydenhoitajan tehtävässä eduksi katsomme kokemuksen laboratorionäytteenotosta, sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja kliinisfysiologisten tutkimusten toteuttamisesta. Työ on itsenäistä vastaanottotyötä sekä lääkäreiden avustamista mm. toimenpiteissä.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on tehtävässä hyötyä. Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

Tule mukavaan joukkoomme Työplussaan tekemään merkityksellistä työtä terveydenhoitajana!


HAKUOHJEET
Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönpäällikkö Hanna Ojanperä,
puh. 040 488 2879 / hanna.ojanpera(at)tyoplus.fi

Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään ti 7.12.2021 osoitteeseen hanna.ojanpera(at)tyoplus.fi
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 120 työterveyshuollon ammattilaista.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste