eTyöplus

Meillä voi työterveyslääkärin, –hoitajan, –fysioterapeutin tai –psykologin tavata tavanomaisen vastaanottokäynnin sijaan myös etävastaanoton kautta.

Etävastaanotolla hoitohenkilökunta on tavattavissa videokuvan välityksellä.

Etävastaanottoa varten sinulla tulee olla tunnukset eTyöplussaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia tai olet unohtanut tunnuksesi, ole yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi:

Tuetut selaimet videovastaanoton käyttöön ovat Chrome, Firefox, Safari ja Edge. Voit liittyä videokeskusteluun myös puhelimellasi, mikäli siinä on etukamera. Videokeskustelu ei välttämättä toimi iPhonella.


eTyöplus on työterveyshuollon verkkopalvelu, joka helpottaa yhteydenpitoa työterveystiimisi kanssa.

Voit esimerkiksi uusia reseptin, seurata terveyttäsi tai lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä työterveystiimillesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Työterveystiimi vastaa yhteydenottoihisi eTyöplussassa kahden arkipäivän aikana. eTyöplus-palvelussa asiakkaan lähettämiä viestejä vastaanottaa useampi terveydenhoitaja, tällä takaamme palvelun sujumisen.


Tietoturvallinen yhteys

eTyöplussaa voit käyttää millä tahansa internet-yhteydessä olevalla mobiili- tai päätelaitteella. eTyöplus on TLS-suojattu ja siten perinteistä sähköpostia tietoturvallisempi tapa välittää terveystietoja.

eTyöplus-palvelun käyttö on helppoa

Kun yritys ottaa eTyöplus-palvelun käyttöönsä, jokainen yrityksen työntekijä saa kutsun sähköpostiinsa, jossa on henkilökohtainen rekisteröitymislinkki palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun kirjaudutaan aina omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla.


Hyödyt työnantajalle

Kannustamme kaikkia työterveyshuollon asiakkaitamme ottamaan käyttöön eTyöplus-palvelun.

Jos yrityksesi ei vielä käytä eTyöplussaa, olethan yhteydessä yrityksenne omaan työterveyshoitajaan:

Myös ongelmatapauksissa ota yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi.

© Työplus Yhtiöt Oy

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste