Töihin Työplussaan

Börja jobba hos Työplus

På Työplus arbetar cirka 140 personer, bland annat företagshälsovårdsläkare, företagshälsovårdare, företagsfysioterapeuter och företagspsykologer. Vi har även sekreterare och administrativ personal.

Avainlippu

Hos Työplus är du aldrig ensam, utan en del av ett professionellt team

Työplus satsar på ordentlig inskolning. Vi har fått särskilt beröm från vår personal för vår goda arbetsgemenskap och flexibilitet.

Vi har en inskolningsplan för nya medarbetare för att ge dig en bra start och för att du ska känna dig som en viktig del av det sammansvetsade teamet vid Työplus. Vår öppna och inkluderande arbetsgemenskap består av motiverade och pålitliga medarbetare.

Vi uppmuntrar aktivt våra medarbetare att utveckla både våra tjänster och den egna yrkeskompetensen.

Vi tar hand om våra arbetstagare

Våra medarbetares välbefinnande är viktigt för oss, och vi vill ge dem de bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i sina jobb.

Vi erbjuder våra anställda:

 • en bra arbetsgemenskap och en bekväm arbetsmiljö
 • varierande arbetsuppgifter inom företagshälsovården
 • möjlighet att anpassa arbetets innehåll enligt egna färdigheter och intressen
 • flexibla arbetsmetoder
 • möjlighet att vara med och skapa något nytt och att utvecklas yrkesmässigt
 • en omfattande inskolning 
 • uppmuntrande stöd från en multiprofessionell arbetsgemenskap
 • idrott och kultur
 • aktivt friskvårdsprogram
 • årliga friskvårdsdagar.

Letar du efter en praktikplats?

Vi erbjuder studerande inom vård- och omsorgssektorn möjlighet att lära känna företagshälsovården genom en praktikplats. Vi har utbildningsrättigheterna för specialiserad utbildning inom företagshälsovård för läkare.

Jag minns Työplus som en varm, flexibel och omtänksam arbetsgivare med en arbetsgemenskap som var lätt att komma in i som nyanställd och som fick mig att känna mig välkommen från första början.

Ur ett yrkesutvecklingsperspektiv är Työplus en utmärkt plats för alla som är intresserade av varierande och omfattande arbetsuppgifter. Samarbetet mellan olika yrkesgrupper är okomplicerat och konsultstöd är lätt att få. Baserat på egen erfarenhet skulle jag rekommendera Työplus som arbetsgivare!

Eveliina

praktikant hos företagshälsovårdens psykolog

Referenser

Lediga jobb

Työplus arbetsansökningsformulär

Om vi inte har några lediga tjänster just nu kan du skicka in en öppen ansökan eller ansöka om en praktikplats med hjälp av formuläret nedan. Vi besvarar ansökningarna inom två veckor efter mottagandet.

  Fält markerade med en asterisk * är obligatoriska


  © 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media