Töihin Työplussaan

Töihin
Työplussaan

Työplussassa työskentelee noin 140 henkilöä, joihin kuuluu lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutteja ja psykologeja. Lisäksi palveluksessamme on sihteereitä ja hallintohenkilöstöä.

Avainlippu

Työplussassa et jää yksin, vaan olet osa ammattitaitoista tiimiä

Työplus panostaa vahvasti perehdytykseen. Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta.

Laadimme uusille työntekijöille perehdytyssuunnitelman, jonka avulla saat hyvän startin työllesi tärkeänä osana Työplussan tiivistä tiimiä. Avoin ja helposti lähestyttävä työyhteisömme koostuu motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista.

Kannustamme henkilöstöämme aktiivisesti kehittämään niin palveluitamme kuin omaa ammattitaitoaan.

Pidämme huolta työntekijöistämme

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssään.

Tarjoamme työntekijöillemme:

 • mahtavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön
 • monipuolisia työterveyshuollon työtehtäviä
 • mahdollisuuden muokata työnkuvaa erityisosaamisen sekä mielenkiinnon kohteiden mukaan
 • joustavat työntekotavat
 • mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja kehittyä ammatillisesti
 • kattavan perehdytyksen 
 • moniammatillisen työyhteisön kannustavan tuen
 • liikunta- ja kulttuuriedut
 • aktiivista virkistystoimintaa
 • jokavuotiset TYHY-päivät.

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Tarjoamme SOTE-alan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työterveyshuoltoon työharjoittelun kautta. Meillä on koulutusoikeudet lääkärien työterveyshuollon erikoistumiskoulutukseen.

Työplus jäi mieleeni lämminhenkisenä, joustavana ja työntekijöistä välittävänä työnantajana – sellaisena työyhteisönä, johon oli helppo tulla uutena työntekijänä ja itselleni tuli alusta asti tervetullut olo.

Ammatillisen kehittymisen näkökulmasta Työplus on mainio paikka monipuolisesta ja laajasta tehtäväkentästä kiinnostuneelle. Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on mutkatonta ja konsultaatioapua on matalalla kynnyksellä saatavilla. Oman kokemukseni pohjalta suosittelen Työplussaa työnantajana!

Eveliina

työterveyspsykologi, harjoittelija

Referenssit

Avoimet työpaikat

Työplussan työnhakulomake

Hae avointa työpaikkaa alla olevalla lomakkeella. Samalla lomakkeella voit myös lähettää avoimen hakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Vastaamme hakemuksiin kahden viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia


  © 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media