Ajankohtaista

Täältä löydät Työplussan uusimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat.
Tutustu myös palveluitamme koskeviin artikkeleihin.

Takaisin

7. joulukuuta 2023

Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Sivustomme ilme perustuu Työplussan uuteen brändiin. Uusittu logomme edustaa Työplussan perinteistä plus-merkkiä, Suomen lipun ristiä, ydinarvoja, yhteistyötä ja jatkumoa. Sininen värimme viestii turvallisuutta, rauhallisuutta, vakautta ja suomalaisuutta. Uuden ilmeen rakentajana on ollut markkinointikoordinaattorimme Fanny Indola.

Verkkosivujen uudistustyömme keskiössä on ollut asiakaslähtöisyys ja saavutettavuus. Samalla olemme halunneet panostaa erityisesti uusien sivujemme ulkoasuun ja kuvitukseen.

Verkkosivumme ovat käyttäjälähtöiset ja entistä monipuolisemmat. Olemme päivittäneet sivujen sisällöt sekä sivujen rakenteen uuteen selkeämpään muotoon. Lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota sivujen käytettävyyteen ja tiedon löydettävyyteen. Erityisesti olemme huomioineet sivuston sujuvan mobiilikäytön.

Työplussan kumppanina verkkosivu-uudistuksessa on ollut markkinointitoimisto Ab Wikström Media Oy.

Uudet kotisivut
© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media