palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

Monipuolisten työterveyspalveluiden ohella tarjoamme myös muita palveluita yritysten kokonaishyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestämme muun muassa ryhmätoimintaa, TYHY-palveluita ja EA-koulutuksia yritysten tarpeisiin.

Ajankohtaista

Vaikuttavaa toimintaa yrityksellenne

Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä monipuoliset työhyvinvointipalvelut. Palvelemme yrityksiä moniammatillisesti työhyvinvoinnin parantamiseksi ja tukemiseksi.

Panostamme tiedolla johtamiseen ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä asiakasyritysten kanssa heidän tarpeensa huomioiden.

Meillä on alueen kattavin toimipisteverkosto, ja parannamme saavutettavuutta myös sähköisten asiointikanavien avulla.

Aito kumppanuus ja reilu yhteistyö varmistavat laadukkaan työterveysyhteistyön toteutumisen.

Tietoa työterveydestä

Lakisääteinen työterveyshuolto

Sopimus työterveyshuollon järjestämisestä

Työpaikkaselvitys

Toimintasuunnitelma – TOSU

Työterveysyhteistyö

Terveystarkastukset

Sairaanhoitopalvelut

Kelan korvaukset

työterveyshuolto

Yrittäjän työterveyshuolto

Työterveyshuolto auttaa yrittäjää huolehtimaan työkyvystään ja edistämään terveyttään. Työterveyshuoltopalvelut antavat eväitä energiseen työelämään.

Kela korvaa yrittäjän työterveyspalveluiden kustannuksista jopa 50–60 prosenttia enimmäiskorvausmääriin asti. Yrittäjän suorakorvauksen edellytyksenä on voimassa oleva YEL-vakuutus sekä voimassa oleva työpaikkaselvitys ja toimintasuunnitelma. Laskutuksessa asiakkaalta veloitetaan vain Kela-korvausten jälkeen jäävä omavastuuosuus. 

Maatalousyrittäjän työterveyshuolto

Maatalousyrittäjien työterveyshuoltoon voi liittyä 18–67-vuotias maatalousyrittäjän eläkelain (MYEL) mukaisesti vakuutettu viljelijä, metsätilallinen, kalastaja tai poronhoitaja.

Työterveyshuolto tukee maatalousyrittäjän työkykyä ja työhyvinvoinnin edistämistä sekä työperäisten vaarojen ehkäisyä tilakäyntien, terveystarkastusten, ohjauksen ja neuvonnan avulla. Työterveyshuolto myös ohjaa tarvittaessa kuntoutukseen. Ennaltaehkäisevän työterveyshuollon lisäksi voit hankkia myös sairaanhoitoa. Maatalousyrittäjien työterveystiimimme on perehtynyt maatalouden erityispiirteisiin. 

Kela korvaa maatalousyrittäjän työterveyspalveluiden kustannuksista jopa 50–60 prosenttia enimmäiskorvausmääriin asti. Maatalousyrittäjän suorakorvauksen edellytyksenä on voimassa oleva MYEL-vakuutus sekä voimassa oleva tilakäynti ja toimintasuunnitelma. Laskutuksessa asiakkaalta veloitetaan vain Kela-korvausten jälkeen jäävä omavastuuosuus. 

Kun työterveyshuoltosopimus on tehty, työterveyshoitaja merkitsee uuden asiakkaan Melan tilakäyntisovellukseen. Tieto välittyy Melan laskutusjärjestelmään ja asiakas saa 20 % alennuksen MATA-vakuutusmaksusta edellyttäen, että tilakäynti on tehty sovitun mukaisesti.

Melan työterveyshuoltosovellus toimii maatalousyrittäjien ja työterveyshuollon yhteisenä työkaluna työoloselvityksen tekemisessä ja työolojen kehittämisessä. Sovellus on maksuton maatalousyrittäjien työterveyshuollon asiakkaille ja se ottaa huomioon maatalouden erityispiirteet.

Referenssit

Palvelut

Työplus tarjoaa monipuolisia palveluita työyhteisöille, kuten ryhmätoimintaa, TYHY-palveluita ja EA-koulutuksia.

Ryhmätoiminta

Järjestämme yrityksille sekä räätälöityjä ryhmä­toimintoja että ryhmä­ohjausta työn­tekijöiden työ­hyvinvoinnin parantamiseksi ja työkyvyn yllä­pitämiseksi.

TYHY-palvelut

TYHY-palvelut

Tarjoamme virkistäviä TYHY-palveluita työ­yhteisöille. Suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän yrityksenne näköisen TYHY-päivän.

EA-koulutukset

EA-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme avoimia ja yritys­kohtaisia ensi­apukursseja, jotka antavat valmiudet ja rohkeutta toimia yllättävissäkin hätätilanteissa.

YritysPlus

YritysPlus-palvelu on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen kanava informaation jakamiseen ja yhteydenpitoon työterveyshuollon ja asiakasyrityksen välillä.

YritysPlus-palveluumme kuuluvat muun muassa:

 • helppo asiointi yrityksen oman työterveyshoitajan kanssa
 • ajantasaiset henkilöstö- ja työsuhdetiedot
 • nopea pääsy yrityksen omiin työterveyshuollon dokumentteihin
 • laskujen liitteiden tarkastelu.

Miten asiakkaaksi?

Laadukas työterveyshuolto on yritykselle kannattava investointi. Palvelemme Kokkolan, Pietarsaaren ja Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella jo 1 600 yritystä, 1 000 yrittäjää ja maanviljelijää sekä 27 000 henkilöasiakasta kaikilta toimialoilta.

Pyydä tarjous työterveydestä täyttämällä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös olla suoraan yhteydessä toimialueenne yksikönpäällikköön:

Johanna Kronqvist

Johanna Kronqvist

yksikönpäällikkö
Kokkola, Port Tower
Hanna Ojanperä

Hanna Ojanperä

yksikönpäällikkö
Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Sirpa Peltola

Sirpa Peltola

yksikönpäällikkö
Tunkkari, Perho, Kannus, Toholampi, Kruunupyy, Teerijärvi

Tarjouspyyntö­lomake

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Yrityksen tiedot

  Työntekijät *

  Yhteyshenkilön tiedot *
  Lisätietoja

  Toivomanne työterveystoimipaikan sijainti *

  © 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media