Referenssit

Takaisin

Ab Ferromek Oy

”Haluamme panostaa henkilöstömme hyvinvointiin ja vähentää sairaus­poissaoloja.”

Perheyritys Ab Ferromek Oy:n toimitusjohtaja Kim Åkerlund arvostaa Työplussan monipuolisia palveluja. Hän pitää erityisesti työterveyshuollon paikallista läsnäoloa tärkeänä tekijänä.

Työplus on palvellut Ferromekin työntekijöitä 90-luvun puolivälistä lähtien terveystarkastusten, työpaikkaselvitysten ja lääkäripalvelujen muodossa. Åkerlund uskoo, että paikallinen läsnäolo on suuri etu, sillä Ferromekin työntekijöiden on helppo käydä Työplussan Kruunupyyn toimipisteessä.

”Haluamme panostaa henkilöstömme hyvinvointiin ja vähentää sairauspoissaoloja. Paikallinen läsnäolo ja Työplussan tarjoamat monipuoliset palvelut ovat meille suuri etu, sillä työterveyshuolto on vain kilometrin päässä työpaikalta.”

Bernhard Åkerlund perusti Ferromekin vuonna 1981 Kruunupyyssä. Hänen poikansa Kim on työskennellyt yrityksessä 2000-luvun alusta lähtien. Vuonna 2004 hänestä tuli osakas, ja vuodesta 2017 hän on toiminut yrityksen toimitusjohtajana.

Nykyään Ferromek työllistää noin 50 henkilöä ja toimii metalliteollisuuden alihankkijana. Yritys tarjoaa erilaisia metallintyöstöpalveluja CNC-koneistuksesta, hitsauksesta, kokoonpanosta ja pintakäsittelystä raaka-aineiden myyntiin.

Laatu on aina ollut Ferromekille avainasemassa, ja siksi on tärkeää, että henkilökunnalla on myös mahdollisuus laadukkaaseen työterveyshuoltoon.

”Yhteistyö Työplussan kanssa on toiminut erittäin hyvin. Samat ihmiset ovat palvelleet meitä jo vuosia, mikä merkitsee meille henkilökohtaista palvelua. Lisäksi he tuntevat yrityksemme ja tarpeemme.”

Työplussan kanssa pitkään kestäneen yhteistyön ansiosta työterveyshuolto on helppo mukauttaa ja suunnitella yrityksen toiminnan mukaisesti. Tämä on ollut selkeä etu erityisesti Ferromekin henkilöstömäärän kasvaessa.

© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media