Referenssit

Takaisin

Kronos Machinery Oy Ab

Mathias Lindholm, Kronos
”Työterveys­huollon tavoitteena on ennaltaehkäisy.”

Kronos Machinery Oy Ab on jo yli sata vuotta toiminut kruunupyyläinen yritys.

Yritys on kehittynyt vuosien varrella paljon, mutta maa- ja metsätalouskoneet ja niiden tarvikkeet ovat aina olleet toiminnan keskiössä. Nykyään Kronos työllistää noin neljäkymmentä henkilöä, jotka kehittävät aktiivisesti seuraavan sukupolven maa- ja metsätalouskoneita toimitusjohtaja Mathias Lindholmin johdolla.

Lindholm pitää tärkeänä sitä, että heidän työntekijöillään on mahdollisuus ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, jossa fyysinen ja henkinen hyvinvointi otetaan huomioon.

”Olen työskennellyt Kronoksella nyt viisi vuotta, ja tänä aikana yhteistyömme Työplussan kanssa on toiminut erittäin hyvin. Yhteistyömme on tiivistä.”

Työplussan ja Kronoksen yhteistyö ulottuu noin viidentoista vuoden päähän. Työplussan Kruunupyyssä ja naapurikaupungeissa sijaitsevien yksiköiden ansiosta työterveyshuolto on helposti saavutettavaa ja on helpottanut Kronoksen työterveyshuollon suunnittelua.

Lindholm korostaa myös Työplussan henkilökunnan kanssa solmitun pitkäaikaisen kumppanuuden etuja. Kronoksen ja Työplussan pitkä yhteistyö on mahdollistanut toimivan vuorovaikutuksen.

Joitain vuosia sitten Kronos päätti laajentaa työterveyspalvelujaan kuntoutukseen ja työfysioterapeutin suoravastaanottoon. Kyseessä on kaksi tärkeää tekijää henkilöstön hyvinvoinnin ja terveyden turvaamiseksi.

”Työterveyshuollon tavoitteena on ennaltaehkäisy. Haluamme panostaa henkilöstöömme, jotta he voivat sekä huomenna että tulevaisuudessa tuntea kykenevänsä työskentelemään ja elämään hyvää elämää.”

© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media