Referenssit

Takaisin

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom Infra Oy
“Työplussassa ymmärretään yrityksemme tarpeet.”

Sjöblom Infra Oy:n henkilöstöpäällikkö Suvi Pajunpää kertoo yrityksen tehneen yhteistyötä Työplussan kanssa jo yli kymmenen vuotta. Tänä aikana Sjöblomin henkilöstömäärä on reilusti tuplaantunut, ja työterveysyhteistyö on ollut tärkeä tukipilari yrityksen  kasvaessa – ja on sitä myös jatkossa.

Sjöblom on 1960-luvulla perustettu perheyritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat teollisuuspalvelut, infrarakentaminen, perustus- ja purkutyöt, materiaalien kuljetus, saneeraus sekä puujätteen ja teollisuuden sivutuotteiden kierrätys. Yritys työllistää yhteensä yli 70 henkilöä Pohjanmaalla ja Satakunnassa.

Yritykselle on ollut tärkeää saada työntekijöiden tarpeita vastaavat työterveyspalvelut mahdollisimman pitkälti samalta palveluntarjoajalta, mikä on onnistunut hyvin Työplussan kanssa.

Työplus toteuttaa Sjöblomin työpaikkaselvitykset, työhöntulotarkastukset ja esimerkiksi altisteisessa työssä olevien työntekijöiden lakisääteiset tarkastukset. Työterveysyhteistyöhön kuuluvat myös influenssarokotukset, laajat sairaanhoidon palvelut sekä työterveysneuvottelut, minkä lisäksi yritykselle on laadittu varhaisen tuen malli ja päihdeohjelma.

“Yhteistyö on ollut alusta asti asiantuntevaa, ja olemme saaneet Työplussalta tarvitsemaamme tukea.”

“Työterveysyhteistyö on erittäin tärkeä kulmakivi työkykyriskien tunnistamisessa sekä työhyvinvoinnin vahvistamisessa”, Pajunpää toteaa ja lisää: “Meillä on myös oma nimetty työterveyshoitaja, johon olemme pääsääntöisesti yhteydessä. Tuttuuden tunne helpottaa asiointia ja lisää luottamusta asiakassuhteeseen.”

Työterveyspalvelut luovat ennen kaikkea vankan pohjan Sjöblomin henkilöstön työkyvyn ylläpitämiselle, ja terveysongelmien ilmetessä Työplussan asiantunteva henkilökunta neuvoo ja tukee työkykyyn liittyvissä asioissa. “Yhteistyö on ollut alusta asti asiantuntevaa, ja olemme saaneet Työplussalta tarvitsemaamme tukea”, Pajunpää kuvailee.

Pajunpää arvostaa erityisesti yhteistyön vaivattomuutta sekä palvelujen saavutettavuutta. Vastaanotto- ja laboratoriopalveluita tarjotaan sujuvasti eri paikkakunnilla, ja sähköiset OmaPlus- ja YritysPlus -palvelut helpottavat työntekijöiden ja työnantajan asiointia entisestään.

Hän myös kokee, että Työplus pitää asiakasyrityksensä hyvin ajan tasalla palvelupaletistaan esimerkiksi lisäarvoa tuovien uutiskirjeiden ja tapahtumien muodossa: “Pidin todella paljon Työplussan järjestämästä asiakasyritysten iltapäivästä, jossa käytiin läpi erilaisia mahdollisuuksia henkilöstön työkyvyn tukemiseen sekä työhyvinvointia lisääviä palveluja, kuten ryhmätoimintoja.”

© 2024 Työplus Yhtiöt Oy Web design: Wikström Media